Demstrup Autotransport

Demstrup Autotransport er et familieejet firma, der blev etableret i 1933 af Vestergaard Kristensen og sidenhen overtaget af Aage Hansen den 11. maj 1949.

I dag er virksomheden belligende i Demstrup og er ejet af Preben Hansen, Henrik Hansen og Gitte Hansen. Virksomheden har en kapacitet på 106 medarbejdere, 90 trækkende enheder, 130 trailere/sættevogne, 3500 m2 lagerhotel og en vaskehal.

Lagerhotellet er netop udvidet, og en ny vaskehal med hele 3 baner er nu blevet opført.

Det er en virksomhed, der blandt andet tilbyder Silotransport, lagerhotel, asfalt og entreprenørbiler og vaskehal.

Silotransport

Siden 1977 hvor den første enhed blev købt, har Demstrup Autotransport foretaget silotransporter. I dag er selve delen omkring silotransport en væsentlig del af hele virksomheden, og de har dagligt 70 trækkende enheder kørende på de danske landeveje.

Virksomheden tager sig både af store og små opgaver indenfor silotransport, og der er tale om en række forskellige typer virksomheder, som de sørger for.

Du er sikret en høj service og en professionel transport af dit produkt, når du vælger at løse dine silotransport problemer gennem Demstrup Autotransport. Og du vil samtidig også kunne forvente et vognmandsfirma, der er både pålideligt og effektivt, så du kan føle dig helt tryg ved at lade dem ordne dine silotransport behov for dig.

Deres motto lyder ovenikøbet således: Skal transporten være i top? Så ring Demstrup op!.

Silotransport – Kapacitet

Demstrup Autotransport har en kapacitet fra 40m3 til 66m3, som er fordelt på 1 til 7 rum. Og netop af den grund har de rig mulighed for at transportere mange forskellige produkter. Rent faktisk kan de transportere produkter med en totalvægt på helt op til 56.000 kg.

Indholdet kan sågar være alle former for pulver og granulater. Dette er blandt andet; flyveaske, cement, silika, sand, diverse kalk- og foderprodukter mv.

De sørger mere end gerne for at få lavet individuelle løsninger, som derved passer bedst til deres respektive kunders behov. Dette betyder med andre ord for dig som kunde, at du kan være helt sikker på at få den bedste løsning og derved også den bedste service til dit specifikke transportbehov.

De mange forskellige enheder, som Demstrup Autotransport har til rådighed, betyder, at de kan udfylde et virvar af forskellige former for opgaver indenfor silotransport. Og derved bliver det muligt for dem at udføre silotransport effektivt, hurtigt og fleksibelt.

Så hvis du ønsker at få hjælp til din silotransport, og du samtidig ønsker at få et uforpligtende tilbud på det, så kan du kontakte Demstrup Autotransport ved at følge det ovenstående link.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *