Gode hudpelej råd til manden

Engang var det oftest kvinder, der gik op i hudpleje og dertilhørende produkter. Sådan er det (heldigvis) ikke længere. For selvom mænds hud ikke så ofte udsættes for samme mængde af kosmetiske produkter som kvinders, har huden alligevel brug for at blive passet og plejet.

Den skal jo holde i mange år – og gerne fremstå pæn! Desuden udsættes mange mænds hud for hyppige barberinger, hvilket dermed kræver at man tager godt og grundigt hånd om huden. Særligt også i en tid hvor mundbind er en realitet. Huden, i området hvor mundbindet sidder, udsættes for stor irritation. Altså, endnu en grund til at tage sig godt af sin hud – og du kan allerede starte i dag!

Brug en god og fugtig ansigtscreme

De fleste kvinder bruger i dag ansigtscreme som en faste rutine og en del af deres ritual inden sengetid. Men ansigtscreme er ikke kun forbeholdt kvinder – tvært i mod. Mænd vil også have stor gavn af at tilhøre huden ekstra fugt. Særligt i disse kolde vintermåneder hvor huden udsættes for kulde. Der findes mange forskellige varianter af creme – og det handler i bund og grund om at finde en, der passer til lige netop din hudtype. Det giver de bedste resultater, og du ender ikke med en fejlbehandlet hud. 

Mangler din hud ekstra fugt vil jeg anbefale dig at købe en fugtmaske. Disse forhandles mange steder – og der findes tilmelde billige alternativer i supermarkederne. Masken skal typisk sidde på huden i 15-20 minutter og kan anvendes inden sengetid. Nemmere bliver det ikke at passe godt på sin hud

Når nu vi taler om masker

Der findes flere forskellige typer af masker, der med garanti vil gavne din hud. En kulmaske vil rense din tilstoppede porer og give dig en mere glansfuld og jævn hud. Bruges denne jævnligt vil du opnå de bedste og mest holdbare resultater. Masken fås desuden i mange forskellige prisklasser og varianter – og er ganske nem at påføre huden. Ligesom fugtmasken anbefales det, at den får lov til at trænge ind i huden i cirka 20-25 minutter. Altså, er opgaven hurtigt klaret og overstået!

Desuden findes der også en god ansigtsscrub, som du kan påføre dig, når du er i bad. Lad scruben sidde et par minutter og skyl den herefter af. En nem og smart løsning der giver gode resultater og stor effektivitet ganske hurtigt.

Så det er bare med at komme i gang med at købe Hudpleje til ham

 

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *