At give gaver

Det er altid en farefuld færd at skulle købe en gave. Ofte bruger man timer på at finde den rigtige til en kammerat, veninde eller familiemedlem, og ofte bliver gaven et kompromis mellem hvad man ved, personen vil blive glad for, og hvad man har råd til. Den fattige studerende der skal give en gave til sin veletablerede ven, må oftest nøjes med en symbolsk gave, hvor det helt klart er tanken der tæller. Alle kender det frygtede opkald fra den velstående kammerat der spørger om man vil være med i en gave, og når man så skal betale, så er prisen langt over ens normale gavebudget, venskaber er gået til på den konto.

Når man skal give en gave, ender det ofte med at være materielle ting man giver. En vase, en kop, en sjov t-shirt, en plakat eller andet. Alle disse har sin levetid, og beriger ikke nogens livskvalitet. Alle kender vel følelse af at sidde med noget i hånden, man skal bruge én gang om året højst. Det er ofte meget kedeligt, og ofte har giveren eller giverne, gennemgået tonsvis af strabadser, og er så endt med det føromtalte kompromis, der ikke siger nogen noget.

Vennen der har alt

Det behøver ikke engang at være fordi at man ikke kan finde noget, nogle gange har man en ven der fylder rundt, som man reelt ikke ved noget om. Personen er måske en af dem der hellere lytter end taler, og derfor har man et meget lille kendskab til personens behov, eller hvad personen interesserer sig for. 

Der er en løsning på problemet, for alle kan bruge en oplevelse til noget, og det er blevet ret nemt at give nu om dage. Alle supermarkeder med respekt for sig selv, har en stand med oplevelsesgaver, hvor man kan finde og købe oplevelser i alle prisklasser. Har din ven talt om en film han/hun gerne vil se, så kan man for få penge give en biograftur for to med popcorn og cola til. Eller et café besøg, eller…

Eksempler på oplevelsesgaver

Du kan finde oplevelsesgaver i alle prisklasser, der passer til alle budgetter. I den lave ende ligger biografturen, den kan man få for 250 kr., eller et gavekort til en brunch med ledsager, de ligger til omkring 300 kr. I middelområdet kan man give en overnatning væk, et lille kro-ophold til 700-800 kr. og har man spendér bukserne på, så kan man forære en ven en hel makeover til 3500 kr…

Der er tonsvis af muligheder, du kan finde nogle af dem her:giv en oplevelse

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *