Onlineannoncering 

En digital strategi sikrer den rette kurs din virksomheds anvendelse af digitale medier.
Med onlineannoncering kan du vise dine annoncer til personer der har interesse i dine produkter og tjenester, og filtrere personer fra, der ikke har interesse  i dine produkter og tjenester. Du kan også holde øje med hvilke personer der klikker på dine annoncer og nå ud til potentielle kunder, hvad end de bruger stationære eller bærebare computere, tablets eller smartphones. 

Hvorfor Google Ads? 

Google Ads har alle fordelene ved onlineannoncering. med Google Ads kan du nå ud til potentielle kunder, på det rette sted og tidspunkt. Der er mange fordele ved at benytte sig af Google Ads, såsom at du kan nå ud til personer med specifikke interesser og vise dem relevante announcer, og kontrollere dine omkostninger ved at sætte begrænsninger for, hvor mange og hvordan du bruger dine penge. Det kræver blot at du vælge hvor meget du vil bruge pr. måned, pr. dag og pr. annonce. Derudover kan du anvende Google Ads til at måle og spore din succes når det kommer til klik rate, salg af produkter eller tjenester og meget mere. Ikke mindst giver Google Ads dig adgang til let at administrere og overåge flere konto på én og samme tid. 

 
Få hjælp til Google AdWords af Nicolai Sørensen 

Hvis du mener at Google Ads kunne være en oplagt form for onlineannoncering i din virksomhed, så anbefaler vi dig at tage kontakt til Webdesigner og Marketingkonsulent, Nicolai Sørensen, der med sine 5 års erfaring med Google Ads, bestræber sig på at skabe et stærkt samarbejde og et godt afkast for alle sine kunder. 

Modsat andre i branchen, er Nicolai Sørensen ikke blot en produktionsvirksomhed, der tager de ordre ind, som han bliver tilbudt. Nicolai Sørensens erklærede mål er at hans kunder skal have mest mulig værdi for deres budgetter. Du får altså værdi i øjenhøjde, hvis du vælger at indgå et samarbejde med Nicolai Sørensen. 

Undgå at blive et nummer i rækken hos et bureau 

Nicolai Sørensen passer på din forretning som var det hans egen, og målet er altid at skabe et godt afkast med Google Ads. Det sikrer nemlig et godt og langt samarbejde hvor alle parter er tilfredse.  

Passer Google Ads til dig og din forretning?

Google Ads er ikke for alle virksomheder, og I dag er konkurrencen hårdere end nogensinde før og klikpriserne følger trop. Et klik kan koste alt i mellem 1 kr. og 100 kr. Inden du starter et samarbejde med Nicolai Sørensen undersøger han dine muligheder i branchen, så du garanteres et godt grundlag for gode resultater med Google Ads. 

Kontakt Nicolai Sørensen 

Kontakten er simpel og lige til ved Nicolai Sørensen. Det eneste du skal gøre er at starte dialogen med at fortælle om dine ønsker, hvorefter du får en en gratis og uforpligtede  vurdering af projektets omfang og hans syn på dine bedste muligheder for din forretning. Der er ingen lange bindinger eller andent med småt, og du får én kontaktperson – nemlig Nicolai Sørensen. 

Tag kontakt allerede idag eller på tlf: +45 3063 3111 

 

 

You may also like

8 thoughts on “Tiltræk nye kunder til din virksomhed med Google Ads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *