Har du en god seng at sove i? Kvaliteten af din seng influerer meget på din søvn og følelse af udhvilethed. Hvis du har søvnproblemer og sover i en seng med dårlig komfort, vil du have sværere ved at slappe af og rejse ind i drømmeland.

Det kan blive til en ond cirkel, hvor du sover dårligt, og er træt og uoplagt i løbet af dagen. En elevationsseng giver dig mulighed for at få den bedste komfort og søvnkvalitet. Du kan se mere her: bedste elevationsseng 

Hvordan er din søvnkvalitet for tiden? Undersøgelser viser at omtrent halvdelen af danskerne sover dårligt. Årsagerne til dårlig søvn er flere, bl.a er synderen øget brug af skærm og mobil, som overstimulerer hjernen inden sengetid.

Dårlig søvn kan også skyldes et tætpakket arbejdsliv med bekymringer, som dukker op, når man egentlig skulle sove behageligt i drømmeland.

En elevationsseng med rigtig god komfort er en supergod investering i din søvnsundhed. Mennesket sover i gennemsnittet ca. 27 år i gennemsnit – hvorfor ikke tilbringe så mange timer på den mest behagelige måde? Du har fortjent en god, behagelig seng, der er tilpasset dine behov. 

Hvad er en elevationsseng?

En elevationsseng  er en seng som kan køre op og ned i hovedenden og i fodenden. Elevationssenge er efterhånden blevet ekstremt populære: Mange vælger i dag en elevationsseng, når den gamle, udtjente seng skal udskiftes.

Heldigvis er priserne på elevationssenge faldet, og du kan vælge mellem mange mærker og typer af senge med forskellige funktioner. F.eks er der elevationssenge, der er indstillet til at rejse sig i siddestilling, når det er tid til at vågne om morgenen. Konkurrencen om elevationssenge er øget, så i dag kan du købe en elevationsseng til en rimelig pris, men stadig i høj kvalitet. 

Hvilken elevationsseng er den rigtige at vælge?

Det er en god ide at undersøge kvaliteten af de forskellige madraslag, og vælge den sengetype, der passer til din kropsbygning. Stil spørgsmål til forhandleren om materialernes holdbarhed, slidstyrke og kvaliteten af madrassens opbygning. Du kan finde forskellige forbrugerguides på nettet, der hjælper dig med at finde den seng, der passer til dig.

Læg dig i sengen, og prøv alle funktionerne. Reagerer sengen hurtigt på fjernbetjeningen? Foregår bevægelserne i ryk, eller er de jævne? Og hvordan med lyden – larmer sengen, når den justeres?

Hos en seriøs forhandler af senge vil du selvfølgelig også have mulighed for at afprøve sengen i en periode, så du er helt sikker på at sengen er den rigtige for dig. 

You may also like

6 thoughts on “En elevationsseng er fremtidens seng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *