Hvis der er én ting der har fået os mennesker om bag skærmen og med hovedet ned i telefonen, så er det når hele samfundet lukker ned og de fleste af os bliver tvunget til at være hjemme – se det er noget der kan få din mobiltid op i skyerne.

Hvis du efterhånden er ved at være lidt træt af at se instagram igennem, læse Pressemeddelelser om coronavirussen og spille mobilspil, så er du garanteret gået i gang med den store (og ellers unødvendige) renovation af lejlighed med den dertilhørende hovedrengøring – hvis du allerede er færdig med rengøringsstadiet i din hjemmekarantæne så bør det lande dig på den rasteløse plads – du har ikke mere at give dig til.

Hvordan kan nogle mennesker holde ud af være så meget selv og så meget inde bag lås og slå?

Det er fordi at kloge mennesker aldrig keder sig, og hvis du er et klogt menneske (og det er du) så læser du lige resten af denne artikel færdig, så du kan blive et par gode foreslag rigere – det er nemlig et aktivt valg at kede sig.

Du kan blive klogere med webinarer

Hvis du ikke helt føler dig færdig med at se ind i skærm, så er nu tiden til selvlæring – du ville blive overrasket over hvor mange forskellige ting man kan blive klogere på ved at søge lidt rundt på internettet og der findes faktisk et utal af sider der bakker op om selvlæring (som udemy).

Hvis du altid har gået og drømt om at være mere kreativ eller forstå \’den der virkelig svære ting på arbejdet\’, så er det nu du har tiden til at sætte dig ind i det, for der er nemlig ingen der til at tage dit fokus – og hurra for det! 

Når man alligevel skal være låst inde, så kan man lige så godt fordybe sig i nogle af de ting man altid har drømt om at blive bedre til. 

Karantænetid er tid til fordybelse

Det er nemlig oftest sådan at vi mennesker gerne vil blive bedre til et eller andet, men der normaltvis altid kommer noget i vejen for det. Det kunne være arbejde, andre venner eller ting du skal nå i dit daglige liv – nu har du tiden, og hvis du udnytter den ordentligt kunne det være det første skridt til en helt anden hverdag for dig. Hvad ville du gerne lære hvis du havde tid til alt?

You may also like

5 thoughts on “Sådan bruger du mobilen mindre i coronatiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *