Der er få ting der kan gøre os mennesker gale oveni låget som at kede os dag ud og dag ind, og det er netop det liv mange mennesker desværre lever i karantæne takket være COVID-19. Coronavirussen har lukket for hele samfundet og nu står folk pludseligt til ansvar for at underholde dem selv, noget mange mennesker ikke har prøvet siden de var børn – og det er faktisk ikke så let som man nu engang skulle tro. 

Hvis du går derhjemme på karantæne og ikke rigtigt ved hvad du skal give dig til længere, da du allerede har set ALT på netflix og rullet instagram og facebook til bunds to gange, så er det nu du skal læse tæt – for du får et par gode råd til at tage et par uger ud af kaldenderen herunder. 

Var du ikke engang gamer?

Støv det gamle gamer bord af, find hele dit setup og prøv igen. For de af os der engang var gamere er coronatiden en god til lige at prøve kræfter med de gamle spil igen. Hvis der er en ting der kan tage vores tid, så er det at være opslugt af et eller andet godt spil – hele uger kan flyve forbi uden at man bemærker det. 

Hvis du \’logger på\’ vil du også opleve at mange andre gamere har fået samme idé og derfor er der rigtig godt gang i alle servere på de gamle spil disse dage. 

Webinarer – det er sejt at være klog

Har du nogensinde gået og drømt om at være bedre til et eller andet bestemt? Så er lige nu din chance. Der er ingen der hiver i dig eller kræver din tid på nogen som helst måde og det bør du virkelig udnytte til din fordel. 

Du kan finde et hav af læring på internettet og der er næsten ingen grænser for hvad du kan købe af forskellige webinarer der kan hjælpe på din kreative side, din professionelle side eller med en af de hobbyer du har nu. 

Hvis man er virkelig smart (og det er du selvfølgelig) så spilder man ikke tiden i disse dage hvor man er tvunget til alligevel at gå hjemme – man har så meget læring at tø til, for hvis jeg kender mennesker rigtigt, så er der altid et eller andet som vi går og ville ønske at vi bare bedre eller mere klogere til – det er vores natur. 

You may also like

5 thoughts on “Sådan får du coronatiden til at gå

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *