Hundeseler er faktisk den løsning som flere og flere hundeejere benytter sig af. Dette kommer af at man har fundet ud af hvor skånsom den er for din hund at bære. Man mindsker nemlig risikoen for at få skader på henholdvis nakke, ryg og luftrør. Dette gør sig specielt gældene hvis din hund har en tendens til at trække meget i hundesnoren. Der kan det være sundt og godt at selen holder den mere stabil.

Både dyrlæger og hundetrænere anbefaler brugen af en hundesele så hunden ikke skal døje med hårde og pludselige ryk i nakken, der kan ske når den bærer et hundehalsbånd med hundesnor. Med selen får man fordelt trykket flere steder på kroppen, og det bliver ikke så voldsomt det enkelte sted.

Når du skal på jagt efter den perfekte hundesele for dig og din hund, er det vigtigt at du starter med at måle omkredsen af din hunds bryst. Og så er det altafgørende for din hunds komfort at du sørger for at der er luft mellem hundens bryst og hundeselen, så den ikke kommer til at sidde og genere. Når det så er sagt må den absolut heller ikke sidde for løst, da den herved kommer til at køre frem og tilbage på din hund og derved give gnavesår i sidste ende.

Hundeselen er det oplagte valg til enhver hundejer, uanset om man har mange års erfaring med hunde eller om man er helt nybegynder. Det har heller ingen betydning hvilken størrelse eller race din hund har. Alle har godt af at komme i hundeselen da det generelt er den sundeste løsning for din hunds krop og trivsel. Hvis den ikke har noget på sig som er ubehageligt trives den jo også bedre. (Det er jo heller ikke sjovt hvis vi har et par bukser der sidder og gnaver). Og hvis man ikke har mulighed for at lade sin hund gå fri er det den mest barmhjertige løsning. Det kan hurtigt blive rigtig usundt hvis du selv går og hiver i din hund for at få den til at holde op med at trække. Og det kommer i sidste ende ikke til at være godt for nogle af jer.

Derfor skal du følge dette link Hundeseler for at komme et skridt tættere på at gøre noget godt både for dig selv og din hund. Der findes et kæmpe udvalg. Og derved findes der helt sikkert også den perfekte hundesele til DIG!

You may also like

6 thoughts on “Find den rigtige hundesele til DIG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *