Står du og mangler penge? Og har du ikke lyst til at tage lån med en afsindig høj rente? Så er du landet det helt rigtige sted. Her får du nemlig muligheden for at pantsætte dit guld eller dine guldsmykker. Her er det muligt for dig at sidde med pengene i hånden allerede samme dag! Hvilket betyder at det er den oplagte mulighed for dig der får en uforudset udgift eller regning! Det er genialt, og man behøver ikke at have været forudseende for at kunne gøre brug af denne service!

Det gode ved denne service er således også at man får rettighederne til at købe sit guld tilbage på et senere tidspunkt. Og det hele kan foregå simpelt og enkelt via en online formular, så du ikke engang behøver at bevæge dig nogle steder hen! Det handler selvfølgelig om at kunne give så mange informationer som muligt allerede i ansøgningen for at gøre processen så hurtig og gnidningsfri som muligt og så der ikke behøver at blive uddybet via telefoniske ekstra spørgsmål. På den måde kan det hele gå meget hurtigere, for dig som kunde!

Næste skridt er processen hvor selve guldet skal vurderes af eksperterne og det er derfor deres vurdering der danner grundlag for hvor meget du i sidste ende kan få udbetalt for dit guld. Når så du siger ja til tilbuddet skal der skrives under på en kontrakt hvor du har tilbagekøbsretten på dit eget guld. Det er så enkelt som det lyder!

Ved at følge linket Sælg guld kommer du ind hos Pantsat.dk og du får derfor muligheden for at udfylde den online ansøgning for at kunne pantsætte dit guld. Det gode her er at du selv er med til at bestemme hvornår du vil købe dit guld tilbage. Der er derfor en stor fleksibilitet som du ikke ser som kunde mange steder, som gavner dig i sidste ende. Det kan betyde rigtig meget at du ligeledes også får muligheden for at købe det tilbage inden den aftalte tid! For dig der lige pludselig står i en situation hvor der kommer en regning du er uforberedt på er det en god ide at tjekke deres hjemmeside ude. Du vil ikke fortryde det. Ligeledes er det muligt for dig at pantsætte selv hvis du har et andet lån, eller sågar står registreret i RKI. Det har ingen betydning her, og første prioriteten for dem er at være sikker på at dit guld er sikret hos dem.

You may also like

9 thoughts on “Gode råd til dig der mangler penge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *