Skal du også holde den vildeste fest og overvejer hvilket tema ville falde i god jord hos dine gæster? Så er rave party vejen frem. Det er til dig der elsker at give den gas og det giver dig muligheden for at fokusere på andet end blot at være stadset helt ud i dit mest fancy tøj. Her er det de hvide t-shirts der kommer i brug og skal overdynges med en masse UV maling. Udover det kan UV malingen bruges både på kroppen og i ansigtet. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan gøre og hvordan du skal males.

UV maling findes i forskellige varianter alt efter hvad du skal bruge det til. Den klassiske maling findes i 12ml bøtter (dette er også den billigste variant). Denne variant kan være svær at styre helt præcist, men er generelt let anvendelig i form af at man både kan benytte sig af sin finger, en pensel eller svamp til på førelse.

Det nyeste og mest populære påfund er deres UV paint sticks. Disse sticks ligner en forstørret udgave af en fast eyeliner og giver dig 100% kontrol over at kunne tegne præcis som du gerne vil have det. En anden fordel ved disse er at man kan se hvor meget man har tegnet på huden uden selv at være under UV lys.

Disse fås også i den helt ekstraordinære udgave af en Glow paint stick. Her kræver det at de er blevet ladet op under et UV lys for at kunne udføre deres speciale. Nemlig det at de kan lyse op i mørke! Der skal ligeledes ikke gøres brug af trælse pensler eller dine fingre og du kan få en helt anden skarphed og mønstre.

Et spændende produkt er ligeledes Glow UV ansigtsmaling. Denne giver dig nemlig muligheden (når den er ladet op, som den bliver under UV lys), at lyse op i mørke! Det er en genial mulighed til at prøve en lidt anden og mere ekstravagant løsning af UV maling til din rave fest!

UV svamp indeholder hele 50ml og giver dig den unikke mulighed for at fylde både din krop og tøj godt til med en masse farve. Du får en svamp med via tuben der gør det nemt hurtigt at få tegnet store områder til. 

Sidst men ikke mindst er UV maling inkl. pensel en mulighed til dig der vil have en anelse mere kontrol via en pensel. Det gode her er at penslen ikke tørrer ud da den sidder på tuben. Du propper altså låg på og kan genbruge den.

Hvis du har fået blod på tanden til din næste rave fest og skal have fat i noget UV Maling kan du læse mere ved at følge linket. 

You may also like

4 thoughts on “Gode ideer til din næste fest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *