Der findes et hav af forskellige aktiviteter som par kan lave, nogle mere cheesy end andre. Det svære for par er dog ofte at finde ud af, hvad det helt præcist er man vil lave – lidt ligesom barnet i slikbutikken. 

Her i foråret, hvor vejret begynder at være mere med os og skovene springer ud, er der et væld af aktiviteter som du og din partner kan lave – her er et par:

Kajak

Selvom kajakroere er på vandet hele året rundt, er det måske lidt hard-core nok, at gøre det som nybegyndere når der kun er et par grader. Her i forårsmånederne er det en fantastisk måde at få rigeligt med frisk luft og en god omgang motion der efterlader dig helt udkørt på sofaen. 

Kajakroning er også en foreningssport, hvilket betyder at der er et helt socialt aspekt af det som man også kan dykke ind i. Det er ofte at kajakklubber arrangerer fælles ture der sluttes af med mad og drikke i klubhuset – ægte dansk hygge.

Spaophold

Selvom bladene er ved at springe ud er vejret stadig koldt og blæsende til tider. Her kan et spaophold være med til at tage toppen af de kolde tær og skrue hverdagens stress helt ned til et minimum. 

Der er mange danskere som går og småstresser i hverdagen, det kan være arbejdet eller en nerve der ikke sidder som den skal – det får os alt i alt til at virkelig kunne bruge en pause. Et spaophold er med til at varme musklerne op og de rolige rammer uden telefonen til at få pulsen lidt ned.

Vandreture i det ganske danske land

Selvom man måske ikke skulle tro det, så emmer Danmark af smuk natur. Vi har en bred vifte af forskellige fredet skovområder (som Moesgaard Skov eller Riiskov i Aarhus) der er designet til den hyggelige tur ud i landet. 

Hvis du overvejer at hoppe på en flerdags tur, kan du og kæresten med fordel se mod den app der hedder Shelter. Her kan du, på et interaktivt kort, se hvor der er forskellige teltpladser og udendørs sheltere hvor man frit kan slå lejr for natten. 

Dette er en fantastisk måde for du og kæresten at få lidt tid væk fra teknologien og sammen med hinanden. Noget utroligt mange danskere har brug for i en tid hvor det meste foregår online. Gode relationer med folk du holder af er værd at opretholde.

You may also like

3 thoughts on “Aktiviteter for par i foråret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *