De fleste mennesker har på et eller andet tidspunkt i deres liv bidraget til dogging-fetichen. En fetich der kort sagt handler om at mødes med fremmed mennesker udenfor, for at have samleje. Dette fænomen stammer fra England hvor det, sammen med internettet, har bredt sig som ringe i vandet. Nu til dags kan man finde dogging forummer i de fleste lande og ofte en stor fanskare. 

Der er dog et par ting du skal være opmærksom på, før du går ud på den nærmeste rasteplads eller offentlige bænk og smider tøjet – det kan nemlig i værste fald sende dig bag tremmer i op til fire år – ikke just den slags \’skæg og ballade\’ folk forestiller sig, når de mødes for at \’dogge\’.

Dogging og loven

Der findes, heldigvis for doggerne, ingen direkte regler mod dét at have sex med fremmed mennesker udenfor, der findes dog to love som alle der har sex udenfor bør være opmærksomme på, både for deres egen og menneskerne omkring dems skyld. De to love er:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Dogging er derfor også lidt en fetich hvor spændingen måske gør det for mange. Dogging / sex i det fri er dog noget der har eksisteret i mange år og det er ærlig talt ikke ofte, at man hører om folk der bliver snuppet i offentlig sex i aviserne.

Pli, pli og pli

En af grundene til at vi aldrig læser om dogging-uheld rundt omkring i Danmark, er at der indenfor fetich området er en utrolig pli. Hvis man vælger at deltage i akten, skal man også deltage i oprydningen – ellers får lokale \’doggere\’ der vender tilbage til det samme sted flere gange en værre og værre oplevelse. 

Hvis du er blevet en smule interesseret i fænomenet på grund af denne artikel, så vil det nok glæde dig at høre, at der findes et utal af forskellige forummer derude, hvor ligesindet kan mødes, chatte og aftale forskellige mødesteder. På siderne kan du finde alt fra store udendørs orgier til små og mere intime møder – det er næsten kun fantasien (og loven) der sætter grænser.

You may also like

8 thoughts on “Sex i det fri – det bør du være opmærksom på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *