De fleste virksomheder har en hjemmeside, fordi de gerne vil øge deres indtjening. For at nye kunder er det imidlertidig vigtigt at din hjemmeside ligger øverst, når der søges på produkter du sælger. Ligger du ikke på side 1 og helst i top 3, er det vigtigt at du får lavet et seriøst SEO arbejde. Allerhelst bør du lave din hjemmeside på baggrund af en SEO analyse. Ved at starte med en SEO analyse, ved du hvilke søgeord dine kunder søger på og det er nemmere at skrive hjemmesidens tekster på baggrund af analysen, end at skulle ændre de tekster, der allerede er skrevet. Især hvis du har en stor hjemmeside med mange undersider, vil det være et enormt arbejde, at skulle omskrive samtlige tekster og få lavet interne og eksterne links til samtlige sider.

Du kan selv lære at lave SEO

Det er muligt selv at lave sin hjemmesides SEO. Der findes godt med materiale på internettet og det er relativt nemt at lære. Det er dog et arbejde, der er tidskrævende og med mindre du har den tid og får det gjort, bør du overlade det til et bureau. Det er ikke et arbejde, der kan gøres fredag eftermiddag med venstre hånd, lige før fyraften, men tilgengæld er der et stort afkast at hente ved at få lavet sit SEO. Det er ikke den virksomhed, der har det bedste og billigste produkt, der får kunden. Det er den virksomhed, der er bedst til SEO.

Start med SEO

Som nævnt er det en god ide at lave en SEO analyse inden du ansætter en programmør og en webdesigner til at lave din hjemmeside. Det er vigtigt at huske, at det ikke er en programmørs og webdesigner spidskompetance at lave SEO, så de skal have besked på hvad der skal laves. Men en hjemmeside der både er programmet til SEO, designet og skrevet til SEO vil give dig langt flere nye kunder, end verdens flottest hjemmeside, som ligger på side 10 på Google og ingen ser. Over 80 % af alle der klikker på en hjemmeside, vil klikke på dem der ligger i top 3. Husk at høre dine kunder og leverandører, om de vil linke til din hjemmeside. Jo flere og bedre links du kan få, jo mere vil Google tro at du er vigtig.

You may also like

7 thoughts on “Lav din hjemmeside på baggrund af en SEO analyse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *