Normalt er det rigtig svært at låne penge, hvis man står i RKI som dårlig betaler. Men der er nogle online banker, der er åbne for at låne penge selvom du står i RKI. Du kan også find det bedste kviklån, men du skal være opmærksom på at det ofte vil være til meget høje renter og der vil samtidig være mange skrappe krav fra låneudbyder. Hvis du overvejer at låne penge til trods for at du er registret i RKI, bør du kun gøre det hvis du har orden i din økonomi og ikke har problemer med at betale dine lån af. Hvis det allerede er svært at kunne betale, bør du ikke låne flere penge, især fordi det er et dyrt lån, så det vil være endnu svære at tilbagebetale end ellers.

Start med at få overblik over din økonomi

Som nævnt er det en god ide altid at have et overblik over ens økonomi, men især hvis du står i RKI og overvejer at låne. Start med at se hvad du har af indtægter og udgifter. Forskellen er reelt, hvad du kan bruge til at tilbagebetale et nyt lån. Brug også tid på at se på dine nuværende lån og se, om der er nogle der næsten er tilbage betalt. Hvis de er stort set er betalt, kan du med fordel låne det ekstra der skal til for at betale dem ud og få lidt luft i økonomien den vej. Det er ofte også meget billigere at have et stort lån end flere små. 

Når du har fået styr på hvad du har af indtægter og udgifter, bør du lægge et budget. Når du lægger dit budget, er det en god ide at der er lidt luft til uforudsete udgifter, så du ikke er såbar og evt. bliver nød til at tage endnu et lån. Husk også at der skal være plads til en kop kaffe med vennerne i ny og næ. Der er ikke mange mennesker, der trives hvis de altid har råd til andet end regninger.

Når du søger, så søg flere lån og find det af tilbudene, der tilbyder dig de bedste lånebetingelser.

You may also like

11 thoughts on “Lån penge trods RKI uden kaution

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *