Hvis du som kommende eller allerede nybagt forældre har været på udkig efter en babyalarm, så har du sikkert oplevet at der er et utal af forskellige modeller på markedet. 

Markedet for babyudstyr er enormt, og det gælder også når det kommer til babyalarmer – der er dog et mærke som hos mange mennesker går igen. 

Norsk produceret Neonate babyalarm er blevet anerkendt i hele Europa for at have udviklet en babyalarm i utrolig høj kvalitet, men stadig til en pris der er til at betale for de fleste mennesker. Babyalarmen er udviklet af en Norsk far der stod i samme problematik som mange andre, han synes ikke der var en babyalarm i ordentlig kvalitet til en ordentlig pris. Derfor tog han sagen i sin egen hånd, og det endte med han udviklede det vi i dag kender som Neonate. 

Med tiden har firmaet udviklet sig og har fået flere modeller på markedet, både for at følge med den teknologiske udvikling, men også for at ramme et bredere publikum.

 

Enkelt design – høj kvalitet

Når du ser designet på en Neonate babyalarm vil du sikkert tænke at det ikke er noget specielt, hvilket vi vil give dig helt ret i. Det er et yderst simpelt design som er forholdsvis tidsløst. Det simple design medvirker også til, at det er mere holdbart og kan holde til langt mere end mange andre mærker på markedet. 

Neonate babyalarm sørger for at holde en rød tråd gennem alle deres babyalarmer, og uanset model så ligner de fleste af dem hinanden. Neonate arbejder med udfra det populære udtryk ”If it ain’t broken, don’t fix it” – hvilket giver rigtig god mening i dette tilfælde. Deres design er gennemtestet og bevist at det virker utroligt godt på tværs af både officielle test samt i daglig brug. 

 

Teknologisk frontløber

En anden ting der gør Neonate så utrolig populær er, at de tit er teknologiske frontløbere og er blandt de første til at lancere nye teknologiske tiltag. De var blandt andet nogle af de første der havde babyalarmer på digitale frekvenser. Det medvirker blandt andet til at de er meget sikre, mere stabile og ikke mindst udsender mindre stråling end andre mærker. Lige netop stråling er noget som mange går højt op i, når de skal vælge en babyalarm. Man er blevet meget mere opmærksom på følgerne ved at være udsat ved høj stråling. Derfor er det blevet et utroligt vigtigt emne for mange når de vælger bayalarm. 

You may also like

10 thoughts on “Neonate babyalarm – Skandinavisk udviklet babyalarm i høj kvalitet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *