Den skandinaviske stil er populær i boligindretning, og med rette, fordi stilen trækker alle de smukke elementer fra Nordens natur, lys og land ind i boligens stil. F.eks. er lammeskind et luksuriøst materiale, som passer perfekt ind i denne lyse, lette stil:

Lammeskind understreger den nordiske stil

Lammeskind med den fantastiske bløde, stoflige kvalitet er et perfekt tilbehør i boligen, hvis man skal varme rummet op med et lækkert naturmateriale, der understreger naturligheden og det nordiske præg: billigt lammeskind

Lammeskind findes i et væld af kvaliteter og farver, så du kan vælge det skind, der passer ind i din boligs stil.

F.eks kan du vælge et islandsk lammeskind i en dyb, sort farve, som kontrast til et lyst træmøbel, og på den måde give et lidt mere eksklusivt præg på indretningen. Islandske lammeskind har en tyk pels, pga. det kolde islandske klima, og pelsen er samtidig kortere og nemmere at vedligeholde. 

Eller du kan vælge et gotlandsk lammeskind, som har mange unikke farver, oftest i mørkere nuancer. Skind fra den svenske ø Gotland udmærker sig ved de fine, bløde krøller, og det er et skind som samtidig er meget slidstærkt og holdbart, derfor er det velegnet som siddeunderlag i spisestole, i lænestolen eller som dekorativt element på sofaen. 

Naturens materialer

Nordens træmaterialer med fine træstrukturer, især de lyse farver, kan skabe et let og naturligt udtryk i boligen. Det er en måde at spejle Skandinaviens skove, strande og enge på, som har sit helt eget særpræg. Birk, eg og ask er derfor træarter, som du med fordel kan vælge til hjemmets møbler, for at holde en lys stil. 

På samme måde er grønne planter et element i den nordiske stil, som også giver en masse naturlighed og velvære. Du kan f.eks. understrege planternes grønne effekt ved at gruppere flere planter på gulvet, eller sammensætte planter i forskellige størrelser i vindueskarmen, så der kommer et grønt, naturligt rum. 

Minimalisme

Skandinavisk design er samtidig enkelhedens stil. Det vil sige, at få, lækre genstande, møbler og pyntegenstande udgør stilen, så der er luft, naturlighed og enkelhed i hjemmet. Der bruges enkle former, farver og materialer i naturlige, afdæmpede farver, der spejler den nordiske naturs palette.  

Lys 

Du kan understrege den skandinaviske stil i din bolig ved at prioritere lys i boligen: Sørg for at lyset kan trænge ind i rummene, undgå tunge, mørke gardiner og farver på væggene. Du kan evt. vælge et lyst gulv eller at male gulvet hvidt, så du skaber en gulvflade med mere lys. 

You may also like

10 thoughts on “Lammeskindet er et luksuriøst element i den nordiske boligstil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *